Pages

Monday, August 12, 2013

Hari Raya 2013

Assalamualaikum.
Entry Raya.
(Ok, tengok tajuk pun orang tau)

Raya tahun ni di kampung halamanku dulu.
Seperti biasa kalau kampung ku dulu memang cuti diawalkan, lepas raya xsambung panjang punyer.

Hei.. saya baru perasan saya tiada entry persiapan raya kan?
Ouhh.. memang persiapan buat last minutes.
Even baju anak2 pun suami saya yang banyak pergi beli sendiri.
Almaklumlah, disaat orang tengah go live mood raya saya go live dengan mood MES.

Kuih raya, lepas balik dari kampung hari tu baru beli.
Haisss.. Barang yang lepas usah dikenang.

Tak banyak snap gambar pun.
Memang lah kenapa ada penyakit malas amik 


Keluarga kecil kami.





Setting tak lawa.

Dengan pasangan masing-masing.




Adik-adik kembar ku.

Dan keluarga saya yang somel.




Susah tol nak amik gambar dengan budak 2 ketui ni.




Ada je yang tak menjadi.
Apa-apa pun,

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin
kepada semua pembaca blog 
Kasehku Hidupku dan Hidupku Rumahku Terurus

4 comments:

cik hani said...

Selamat hari raya..

.Lydia. said...

Selamat Hari Raya akak..

MamaRizqin said...

selamat hari raya :-)

nurbijen said...

Selamat hari raya Lynd,
Maaf zahir dan batin :)