Pages

Monday, May 31, 2010

Jalan-jalan to I-City

Hohoho..
Keje banyak..
Tapi nak post 1lg N3.
Pasni aku buat keje la..


Hohoho.

Ari jumaat malam ari tu aku g I-City Shah Alam ngan budak2 gedik (adik2 ipar) and ibu mertuaku.
Cantik la tempat tu.
Macam2 lampu yang di shapekan.
Punya la ramai orang time tu.
Ktrg smpai dlm kol 9 kete da berderet da.
Al-maklum la masuk peri (free) so ramai la y g.
Yang aku perasan org dtg ngan camera yang gempak2.
Sapa y nak test skill photograpy sesuai sangat la.
So bg sapa y guna camera hp je cm aku wajar segan.
Sbb tu la tak banyk gabar aku amik.
Hohoho.
Kasehku yang comot tu plak.
Dalam banyak2 hari, hari ni jgak la dia nak melotop (Uk-uk)
nasib baik la dia tak meragam.
Siap leh tido lagi dlam keadaan y bising dan lampin tak ditukar tu.
Anakku..anakku..
Sempoi je dia cam mak dia.
Hohoho..

So sesiapa yang nak beriadah jalan2 bersama keluarga sesuai sangat la.
Tapi klu siang apa pun xder kat situ.
Dapat tengok jentolak, mesin bancuh simen dan kawasan underconstruction.
Dalam kegelapan malam aku leh nampak apa y disorok.
Hohohoho.. Kantoi..






4 comments:

Anna Da Lady said...

weh..mama Kaseh..sexy la Kaseh ni.pakai suar pendek lagi..tak sejuk ka Kaseh tu pakai sexy2 camtu mlm2?...hehe..

KasehKu said...

Salah budget.
hohoho.
Sian dia.
Da la hujan.
Dapat mama kelam kabut mmg cmni.
Hohohooooo

Imaan09 said...

huwaaaaaaaaaaaaaa..aku dah bertaun2 nk g cni!! zarip mcm xbes nk g klu kami 3org jerr..so,kena tgu sapa2 dtg..family ke, the more the merrrierr

KasehKu said...

Hohoho.
Sebonarnyo ni den pi kali ko duo.
Maso mulo2 poe dulu ber3 ngan Kaseh yang kocik ajo.
Jadi lalu jo la sobab cam tak keno ajo.
Tak meriah.
Poe kali ni baru ajak budak2 gedik.
Baru la kono.
Memang betoi apo y asben ekau bgtau tu.
Ramai lg meriah