Pages

Thursday, May 2, 2013

Apa nak buat dengan voucher RM100

Bagi meraikan pencapaian company mencapai 3 Juta Jam kemalangan tanpa hilang masa. (Betul ke nama tu?)
So semua pekerja dapat Tshirt dan Vaucher Jusco RM 100.

Dulu masa capai 2 Juta jam pun sama.
Dapat Tshirt and vaucher 100.
Masa tu beli stroller Awatif.
Just tambah duit lagi seratus lebih dah dapt stroller elok sikit la.

Untuk kali ni xtau nak beli apa.
Saya memang jarang shopping jusco.
Sebab xtau nak beli apa selain dari barang special need.
Contoh macam seluar pregnant dulu saya beli kat Jusco.
Kalau beli kat butik2 khas untuk ibu memang mahal amat.

Takkan lah saya nak beli barang2 keperluan rumah?

Ada 2 pilihan samada saya beli je barang yang kecik tp boleh dapat banyak barang.
macam hanger ke, baju anak-anak ke.
(Kat jusco baju budak xder yang murahnya. paling murah pun Rm 30 kot)

Atau beli barang besar dan tambah duit skit, 
macam cadar ke, almari ke.

Erm.. tengok la nanti.




Haisss.. Dapat benda free pun xtau nak bt apa.

9 comments:

Fizah said...

daiso takleh ek...kt jusco kan? heeee

JaSSNaNi said...

best dapat voucher tu.. tunggu sale jusco baru beli.. best dpt beli banyak sket..

Asma said...

Bestnya, kalo akak la, haruslah beli barang2 utk organizing. Banyak gak pilihan kat jusco tu, kdg2 ada yg lg murah dr daiso ;)

nurbijen said...

bak sini saya tolong belanja.. muahahahha

Mama Lynd said...

Fizah :Aku pernah soping kat Daiso habis rm95. Tak sedar aku beli apa.

Mama Lynd said...

JassNani : Kan???? Nasibaik ckp. Klu x gelojoh je nak g sana walaupun xtau nak beli apa.

Mama Lynd said...

Asma : setuju. Daiso kadang2 xpadan dgn sume benda Rm 5. Bunyi murah tp klu diteliti memang mahal.

Mama Lynd said...

Nurbijen : Tp akak kasi kat saya USD 50 pun dah ok. Setuju? Saya kasi RM100 akak kasi USD50.. Boleh laa.. boleh la..

adianiez AIDA said...

kalau aida ~ reward diri sendiri kot hi hi hi...
blouse or skirt labuh or seluar selai dua ...