Pages

Friday, September 3, 2010

Telepon ku Hilang

Seperti yang dinyatakan di atas.
Itu lah dia.
So skrg den xder tepon.
Hilang malam tadi.
Dimana dan bagaimana...
Usah la dicerita.
Akan mengundang kehampaan.
Apa yang ku nak citer.
Kenangan bersama telipon tu.
K770i
Credit to Pakcik Google

Tepon ni En Suami ku yang kasi lbh krg setahun yang lepas.
Asalnya dia nak beli hp dia je.
Tapi dia mybe sedih tengok aku pandang je HP baru dia.
So dia belikan jugak la untuk aku.
I lap u bebez.
Aku beli hp ni time bulan puasa hilang pun bulan puasa.

Aku suke hp ni sbb camera dia bleh la dikatakan best la bagi ketogori hp low class.
Gambar yang ku tempek kat rumah kecik ku ini sume hasil kerja dia la.
Aku spesis yang malas bawak camera.
So hp ni sangat berguna untuk aku.
Lagi2 lepas kehadiran Kaseh Melissa Lyana.
Gambarnya di snap dimana sahaja.
Sib baik semalam ku terpikir nak transfer sume gambar dr hp ke pc.
Wahhhhh.
Tu la harta karun ku yang paling berharga.

Hp ni berjasa jugak bila aku mengepam sbb dia ada touch light kat blakang.
So kadang2 bila ada orang matikan lampu pantry hp ni la jadi peneman aku.
Kadang2 ku membaca sambil mengepam.
So hp ni berjasa sangat untuk aku.

Selamat tinggal sayang.
Hp baru?
Tengah pikir2 nak hp apa.
Kalau bleh nak tukar pakai Norkiah pulak. (NOKIA)
Yang pasti hp baru ku kena ada camare yang berkualiti dan ada touch light.
Hehehehehe.
Touch screen ke?
Ku tak berapa berkenan sbb ku ni takde la sopan santun mane bila nak menekan tu.
Sok nak kuar cari hp ngan En Suami ku.



3 comments:

Imaan09 said...

lorrr..number skali laa??

umialya said...

xper.. leh beli yg baru, terus wat raya

KasehKu said...

Ku da bleh dihubungi dengan no yang sama. heheheheh