Pages

Saturday, June 2, 2012

Rumusan Minggu ke 2 kembali bekerja

Jumaat again!!!
kalau ikut date dah sabtu sebenarnya.
Alhamdulillah public holiday,
so xkeje lagi sabtu ni. Yeah..!!
So waktu2 begini mmg ME TIME la.

Tiada idea or lebih tepat mood.
Sbb?
Xder per2..
Hanya angin nak menaip secara ilmiah tu belum sampai.
Idea ada la beberapa ketui nak share.

So far minggu ni agak tak tersusun seperti 1st week.
Sebab keje kat ofis 'banyak'.
So saya agak kurang selera nak balik selagi keje saya tak setel.
Nanti esok lupa dan bertimbun lg keje.
And even hari rabu my 2 princess adalah orang yang terakhir balik dari nursery.
Kesiannnnn sangat.
Sedih mama.

Dan minggu ni saya tak sempat pun nak masak even sehari.
Sian anak2 mama tak dapat air tangan mama minggu ni.
Kaseh batuk.. Tu la aiskrim dan minuman berais takder pantang langsung.
**Message ini ditujukan kepada mama Kaseh**

Awatif selsema + batuk.
Sian baby.
Dapat tips sapu kunyut kat hidung.
Alhamdullillah malam ni Awatif nampak tenang je tido.

Papa.. Kesian..
Penat keje dan saya tahu dia sangat rindukan kemewahan waktu bersama kami.
Tak per papa.. Allah kasi kita kesusahan sebab Allah nak kasi kita kesenangan.

Huis.. serius xder mud ilmiah ni.
Ok sebagai penutup..
Skrip2 feveret bersama Kaseh minggu ni.

Mama : Nama Kaseh apa?
Kaseh : Kaceh Cica Tana

Nama Kakak Apa?
Kakak Cica Tana.

Nama Awatif Apa?
Awatif Cica Tana

Nama mama apa?
Mama Cica Tana

Nama papa apa?
Papa Cica Tana.

Inilah keluarga Cicak Tanah..!!!

2 comments:

Imaan09 said...

hahaha.. guling2 aku gelak..

Mama Lynd said...

Tang Keluarga Cicak Tanah tu ke? Heeee