Pages

Wednesday, October 17, 2012

Bumble Bee Bottle Untuk Diberi Percuma

Sudah Ditutup pada 
17 Oct 2012 pukul 03:30 pm

Haissss..
Makcik ni spesis tak sabar.

Ok la.
Direct to the point.


10 bottle Bumble Bee untuk diberi percuma.
Ada 2-3 biji y tak pernah guna n ada y guna br sekali.
Nak kurangkan inventory kat rumah.
Saya memang hanya guna plastic liner je.
So dari terperuk kat dalam kotak baik saya kongci2 dengan ibu2 yang nak BF anak2 masing.

Cara nak mendapatkannya?

Senang.
Just tinggalkan comment di entry ini.
Pengkomen pertama akan dapat set ni.
Ok?
Senangkan?

Ok kita tengok rezeki siapa.


Sudah Ditutup pada 
17 Oct 2012 pukul 03:30 pm

8 comments:

JaSSNaNi said...

SAYA NAKKKKK.... boleh dapat ke ni? bertuahnye baby..

kak tini (umialya) said...

akak ke yg pertama? ohhhhh tidak!!!

Mama Lynd said...

JassNani : Tahniah. Rezeki Awak. Nanti email alamat n no telefon ke sitinorhas_linda@yahoo.com

Mama Lynd said...

Kak Tini : Sorry Kak. Akak miss beberapa saat je. Klu akak yang pertama pun akak nak buat apa botol tu? Heeeee.. Cuba di lain episod.

JaSSNaNi said...

Terima kasih... :) rezeki hari ni.. alhamdullillah syukur... :) saya email sekarang juga.. thanssss A LOTTTTTTT... moga murah rezeki ye.. :) aminnn..

kak tini (umialya) said...

ha3.. itu le Lynd.. sajer jer gatal2 tgn mencuba, kt umah nipn masih tersimpan yg dak alya, nak buang sayang, simpanpn nak wat aper kan? itu le dulu masa beli tak ingat..

Siti Rohayah said...

owh baru buka blog nih..dah terlepas sebulan lebih..rugi2..hehe nway baik hatinya lyn nih..semoga murah lg rezeki di masa hadapan..besar pahala sedekah botol susu nih.. :)

Siti Rohayah said...

bestnya dapat botol susu..baik hati betol lyn ni..semoga murah lg rezeki lepas nih..hehe dah terlepas lebih sebulan sbb baru2 nih bersalin..x pulak berblog..hehe