Pages

Friday, October 5, 2012

Rindu Berblogging

Lama betul tak update blog.
Bukak hari2 tapi mood mengarang tertinggal feri so xbleh balik dari pulau sipadan.
Huaaaa..
Ok..
Azam minggu depan nak update blog.
Ini sevagai mukaddimah..

4 comments:

Fizah said...

oh noooo..mula2 tgk kat bloglist hambe ada entri terbaru pn lynda HEPI sgttt..sekali cekewanyaa macik tgk entri ni..ada dalam 4-5 hari jugak dok tunggu entri mu terutamanya psl orgzg..sekali bukak..hampa da..huhu..cptla updatee dear...mcm da tak keruan ni nak baca pasal orgnzg..hukhukhuk

Mama Lynd said...

hooo.. smpi mcm tu skli?
makcik ada idea tp as mention la mood ke laut.. hooooo.. akn dusahakn..

kak tini (umialya) said...

suatu hari kena ambil cuti panjang, bawak anak2 makan angin, gerenti hilang penat keja tu, Insya Allah mood kembali....

Mama Lynd said...

Hooo. tgh merancang nk g cameron. nnt nk g sy mintak tips dr akak ye..