Pages

Tuesday, July 2, 2013

Entry Sentap Kecut Perut

Hais..hais..
Disebalik kesibukan.
Dengan banyk benda yang bakal menanti.
Pejam - celik - lompat2 - makan - cayang anak..
Tiba2 baru perasan..

Da masuk July
Ok fine mesti lah lepas June kena lah July

Minggu Depan Da puasa
Alhamdulillah.. Diharap saya sempat merasa Ramadhan

Minggu depan da nak g Korea.
GEDEGANG..!!!!!
Hais.. Hais..
Terlampau sibuk ke memang tak perasan.
Secretary da sibuk hantar ticket flight (Ehh.. Dah nak g eak)
Pihak sana da start hantar request macam2 (Ousshh apa yang dorang sibuk sangat ni)

Sekali dok merancang weekend ni nak buat apa,
weeked depan nak buat apa.
Gedegang...!!!!
Tengok calender, tiada weekend untuk ku minggu depan..

Gedegang..
Selama ni dok berangan je sebelum gi Korea nak buat itu.. ini.. 
nak bawak itu.. ini..
Sekarang?
Apa pun belom buat.

Waaa... Kecut perut..
Macam-macam nak buat

1. Cat rumah belom siap
2. Baju untuk graduation belom cari.
3. Nak beli baju nak tunggu kurus dulu, tapi sekarang ni belom kurus..!!
4. Luggage belom beli. Sebelum ni pinjam je.
5. Makanan nak bawak sana untuk sahur.
6. Belom pesan-pesan lagi kat anak-anak.
7. Slide belom finalize lagi.

Waaaa.... macam-macam..

Pihak sana mintak gambar dengan mentor.
Ni gambar mentor I.


SK Rajoo, that someone that i really admire.
His passion, his energy and everything la.
i want to be like him when I'm at his age.
Da retire tp company panggil balik untuk mejadi penyelamat.


 Entry sentap diiring kecut perut.

5 comments:

Yaati Nor said...

keje apa ni awk?

Imaan09 said...

minggu lepas laki aku beli bag luggage kt alamanda.. camel.. katanya kt tpt lain dkat 5xx..ctu rm250 je.. xtau ada lg ke x sale tu

Mama Lynd said...

Heeehee.. jiran2 ingat saya keje tol sebab uniform sy. tp sebenarnya sy minah kilang.

Mama Lynd said...

Boleh x rasa syang nk beli luggage. baik gna duit tu bt beli souvenir kat sana. boleh x.. boleh x..?

Fizah said...

keje besor makcik ni..engineer! =)