Pages

Monday, July 22, 2013

It's My Graduation Day

Assalamualaikum.
Cuba mengelakkan dari menjadi cerita basi.

Alhamdulillah.
Selamat sampai ke bumi Malaysia sabtu malam.
Sangat merindui anak-anak.
Dok membayangkan anak-anak berlari mendapatkan mama yang dirindui.
Tapi, kejadian sebenar.


Taknak pandang mama pun.
Menangis.
Dicuit pun taknak.
Hais anak.
Rosak angan-angan mama.
Tapi dalam kereta paksa juga sebab papa nak drive.

Ok cerita pasal my graduation day.
Presentation just fine.
Gagap gugup gigih gagah.

Present kat depan global leader.
Mau tak ke laut my english.

Dah selesai present.
Sesi bergambar.
Jom layan gambar la.


Ni semua EDP'ers
I sorang je wanita 


Emilio dan Joanne
VP Novelis Asia dan Global Talent Management Leader


Sean Choi
Global CI Leader 


Dan peserta EDP

Tak banyak gambar kat Hp.
Gambar kat orang lain blom collect lagi.
Nak tunggu gambar tu nanti jadi cerita basi.
Heee...


Dan sebagai tanda graduasi,
ini lah hasilnya.

Yes.
Suke giler graduation hat tu.
sangat simbolic dan bermakna.
Gambar bersama mentor dan wish dari leader2 kat sana.



9 comments:

Fizah said...

gambaq ke berapa tah tu..mcm nak jatuh dari kerusi dah tu wehh..hehe...tahniah!

kaseh cemna pulak...nangis gak ke jumpa mama?

Fizah said...

gambaq ke berapa tah tu..mcm nak jatuh dari kerusi dah tu wehh..hehe...tahniah!

kaseh cemna pulak...nangis gak ke jumpa mama?

JaSSNaNi said...

tahniah... selesai sudah ye.. :) semoga terus berjaya dlm hidup.. :)

Mama Lynd said...

Fizah : Hahaha.. xbleh elak..
Kaseh buat selamber je.. sebab mengantuk.. Lagi meriah rasa bila aku amik drg kat sekolah ari2..

Nad MamaZN said...

Tahniahhhhhhh..!!!!!

nurbijen said...

Ala, malu2 kucing pulak...
btw, congrats Lynd... comel topi convo tu :)

cik hani said...

tahniah kak..
lega kan selesai semuanya..
alhamdulillah..

dipermudahkan semuanya

Imaan09 said...

tahniah skali lagi..bestnyaaa.. tumpang gembira..
awatif tu mogok tu ko tinggal dia lama sangat.. hehe

Mama Lynd said...

Terima kasih semua.. Love you all muah muah muah..