Pages

Thursday, January 13, 2011

Caricature and Kenny Rodgers

Semalam merupakan

So kami sekeluarga bermerah mak ngah ke Tesco Setia Alam,
menjamu perut yang kelaparan.

Suke Kaseh dapat makan potato sampai comot.

Terima Kaseh kepada Alyyani atas informasi anda.
Kami sekeluarga menghargainya.
Hehehehehe.

Pastukan, kami sepatutnya bergegas ke 1 lagi pasaraya lain
untuk membeli pampers Kaseh.
Sebab dekat pasaraya tu harganya murah.
Beza hampir Rm 10.00 dari harga kat Tesco.
Tapi lalu kat foodcourt tengok benda alah ni.
Hehehe.
Dengan pantas dan tuntas decide nak buat untuk Kaseh.
Tapi pikir punyer pikir, apa kata kami buat untuk kami 3 beranak, pastu framekan.
Hehehehe.
Idea menghabiskan duit mmg datang tanpa segan silu.
So bermula la mengKARIkan kami.
Hasilnya...
Tadaaaaa...
Dan pelukisnya adalah ..

Next is
me..
Tadaaaa...
Hasil kerja adik ni...
Adik???
Ku belum tua, tapi sebab ku da ada anak kira naik pangkat tapi by age and face i'm still young.
Huahuahuahua.
Budget tak sedar diri.

Papa tidak dipinggirkan walaupun ku rasa dia tak ensem.
Hasilnya..
Orang yang terpaksa bersusah payah menjadikannya sebegitu adalah..
Mamat ni lukis base on gambar kat camera je.
Sebabnya Papa kena g masuk dalam Tesco sbb nak beli pampers.
Kena la gak beli kat situ sebab sah sah pasaraya y kami nak g tu mesti da tutup time tu.
Sib baik time tu ada less.
So bezanya dalam 2 ringgit je la.
Tapi ku rasa mamat ni buat tak betul la gambar papa tu.
Cuba tengok balik.
Gambar tu lagi ensem than orang betul.
Mesti dia nak amik hati papa.
Akak mintak maaf la dik sebab adik terpaksa bertungkus lumus.
**Adik lagi**

Apa2 pun ku suke.
Nanti nak beli frame letak kat umah.

Iklan..iklan..
Dorang2 ni akan berada di Tesco Setia Alam sampai hujung bulan ni.
So sapa nak buat sila la pergi kesana.

Sapa nak dapat info direct, bleh call no dibawah.

Harganya pulak..
Jemput la datang.

Pssstt : **Ku tak dapat komisen pun buat iklan ni, saje je nak buat amal
(perlu cakap ke cik Lyndot)**

4 comments:

alyyani said...

uuuu tukang promote yg tak sanggup meredah. apapun, selamat dah berkenny family kaseh ye. dah tu sempat buat karikatur lgi. bonus2! comel la sema sketch tu :)

p/s : sharing is caring ;)

Anna Da Lady said...

ouh..cakap cik hubby tak ensem ye...:)

mimi said...

ei comelnyer... :)
Tingin plak rasanye. hakhak
Ibu Kaseh, Hadiah kite dh sampaila.. Sgt3x cun. :) makaceh bebanyak ye.
Like it so much.

baincardin said...

best je dia lukis! ^_^