Pages

Wednesday, January 12, 2011

Update Power Pumping

Update
.
.
Update
.
.
Berikutan N3 ini
Ku ada bgtau y breast ku denyut2.
Hasilnya?
.
.
.
12 oz untuk sesi kol 10.30 am tadi
.
.
Toing
.
.
Toing
.
.
Alhamdulillah
Bukan nak belagak tapi nak kasi semangat kat ibu2 yang hampir kalah berjuang.
Yang penting usaha.
Tadi buat power pumping lagi.
Dari kol 1.30 pm - 3.00 pm.
Hasilnya 5oz.
Alhamdulillah.
Boleh la buat stok seketui.

Kepada mimi, jom sama2 berjuang.
Best of luck to all my frenzz

11 comments:

mimi said...

WOW! Tahniah! Suke2...:)
Kite pon dh siap PP ni. Harap2 dapatla up balik gaks. hakhak
Tq2 4 update.. nk nompang hepi gak la.
Pss.. Kite x pernah pk org2 yg story pasal susu2.. tayang stok2 susu adalah berlagak bab kite akan rs tercabar dan bermotivasi gak dan lagila pada tn empunya badan kan? kan? eheee

baincardin said...

*HDR on animals! Jom layan...^_^

ima said...

tahniah bonda kaseh...tingkatkan usaha hee..

Mieja@Amiizaa2001 said...

Alhamdullah....semangat yg kuat pasti membuahkan hasilnya :):)

alyyani said...

UNTUNG KASEH :)

umialya said...

tahniah.. chaiyok, teruskan usaha

ayu said...

congrats lyndddd...cayalah..

btw, suka baca komen lynd di entry hana mengenai penyusuan dan supplement..hehe..

KasehKu said...

Mimi : Jom..jom..kita gumbira bersama2 pasni pam hasil kita up up to the sky.

Baincardin : Da lawat and nice pic.

Ima : Thanx. Jom berusaha.

Kak Mieja : Sy tak bleh pikir pasal akak. Sy rasa nak tersedak. Akak salah sorang sumber aspirasi sy.

Alyyani : Alhamdulillah. Rezeki Kaseh masih ada.

Kak Tini : Terima Kasih kak.

Ayu : Terima kasih Ayu. Alamax. Komen emo yang takut disalah faham oleh orang. Tapi dats the realiti about what i feel. Ampunnn

alieya said...

kak lynn, fara tak buat pun double pumping... rase cam susah je... lbh2 lagi kat opis...segan la nak selak2 baju... akak2 kat surau tengok je :)
cume bile pagi sblm g keje fara akan bg aiman susu sebelah, & pam sebelah...(memang cepat penuh, beza kalo pam sebelah je)

skrang ni aiman da minum 6x4oz... takut rasanya kak lynn... risau tak cukup je,skrang ni time mengepam da tak tentu... kdg2 tak sempat, lik umah plak keje umah plak, bile bagi direct.. dah tak ada susu da nak pam... camne ni :'(

KasehKu said...

Farah tak buat double pumping ke?
Beli la additional corong tu.
RM 70.00 je. Bleh reduce time mengepam. Farah bleh g blog ezurin.blogspot.com. Anak dia pun laki dan minum 24oz. cuba tya dia cmner dia buat.

alieya said...

memang ada dah additional shield tu... tapi tak gune.... sengal je kan??? hahahah... nak kene tingkatkan usaha nih....