Pages

Thursday, October 21, 2010

2310 @ 26


----- 2310-----

No keramat
2-3-10 - Tarikh keramat Kaseh Melissa Lyana dilahirkan.
23-10 - Besday mama Kaseh!!!!
And 23-10-10 Mama Keseh da umor 26 tahun.
Muda la kot.
Tapi da kat border.
But it just a number.
What is really need to consider is "Where / Who are you now"

At this age, ku ada srg anak y tomot.
Dengan seorang suami.
Dengan ibu yang tinggal sorang kat kampung.
Dengan ayah yang sangat best di Pahang
dan dengan mak kedua yang ku rindu belaian kelembutannya.
Dengan mak mertua yang sporting dan sekepala.
Dengan ayah mertua yang mengambil berat.
Ku bekerja di sektor swasta sebagai minah kilang yang suka komplen supplier.

Time2 gini ku suke pikir siapa aku skrg..
Siapa aku setahun lepas..
Siapa aku 5 tahun lepas..
Siapa aku 10 tahun lepas..
Siapa aku setahun akan datang
Siapa aku 5 tahun akan datang
Siapa aku 10 tahun akan datang

Meh buat review skit..
231009 - Ku keje kt sini gak. Dok srg2 sbb suami ku dalam utan training.
Time tu pun tengah pregnen 4bulan kot.
Nk mengubat sedey dihati, balik keje ku g facial kat Herbal Line Kota Kemuning.
Balik umah goreng ikan, makan nasi banyak2 pastu tido.
**Kat opis ternanges sbb ada akak tertanya "Pasni awak nak g mana Linda?"
Padahal orang tu tak tau hujung pangkal.
Maklum la terkenang diri yang berseorang dihari jadi***

231005 - Tak ingat sangat apa ku buat. Tapi masa ni ku kat UKM tahun 3 kot.
Tapi time blajar tak pernah mis celebrate besday.
Maklum la bercinta cintun.
Hadiah apa dapat tak ingat la.

231000 - Tahun 2000 ku kat asrama kat MRSM Beseri Perlis.
Form 4 masa ni.
Ku tak ingat gak apa ku buat.

Future :
231011 -
231015 -
231020 -
Dok tengah pikir ku nak buat apa dan dimana ku patut berada.

Aktiviti tahun ni?
Erm.. Takdernya nk celebrate apa.
Just dok muhasabah diri je.
Dok pikir apa y ku nak buat pada masa hadapan.
Dan bagaimana ku nak improve diri ni untuk menjadi lebih organise dan terbaik sebagai
Ibu kepada Kaseh Melissa Lyana
Isteri kepada Mohd Ridho Amad Kanan
Anak kepada Nooriani Rajab, Abu Bakar bin Dollah dan all my family
(Recently i'm really miss them)
Menantu kepada Mak Ani dan Wak Moh
Pekerja yang cemerlang!!!

Apa yang ku nak buat on my besday?
Ku cadang ku nak kemas rumah..
Nak ubah layout rumah..

Sekarang ni ku takleh fokus la nk keje.
Report belambak.
Nak kuar jap la.
Cari ketenangan kat Giant sambil cari pampers Kaseh.
Huhuhuhuhu.

4 comments:

ayu said...

hepy besday linda...semoga menjadi ibu yg terbaik utk kaseh....& juga isteri TERHEBAT utk suami..^_^

umialya said...

hepi bday lynd.. erm, muda lg!!

doa akak mg murah rezeki, pnjg umur n ahli keluarga kian bertambah (mksdnya thn depan, kaseh punyai adik sbg rakan sepermainan) hu3

Imaan09 said...

besok laa aku wish ko...(itu pun mau gtau ka lea???hahaha)

Anna Da Lady said...

Nak wish hepi besday, to my dear Fren, Mama Kepada Kaseh.Moga diberkati segala rezeki yang dikurniakan Allah dan moga anakmu sihat selalu jugak.