Pages

Wednesday, October 13, 2010

Kehidupan berbelog ku

Rumah belog ku ini tak seperti dolu.
Kebizian y agak menggalakkan.
Idea nk buat N3 melimpah ruah.
Berjujokjujok menunggu giliran.
Tapi tak syiok la meluahkan akal fikiran kat rumah comot ku ini tanpa ketenangan.
Nak kena taip slow2.
Pikir ayat.
Pilih gambar.
Pilih layout.
Buat story board (bukan main lagi.)

Bila la masa y sesuai untuk berbelog dengan aman ni.
Waaaaaaa...
Bak kata mamat Singh depan ku ni "IDEA IS IMPORTANT"
Tapi idea without implementation make me stress.

Antara N3 y tak buat sampai sekarang is N3 raya.
Bulan raya da berakhir so da basi da.



"Sori Imaan hari ni Ibu Imaan Kaseh punyer"

"Kaseh..Mana Rambut?"

3 comments:

ayu said...

wah...dpt jumpa lea n imaan laa..bestnya...

umialya said...

sib baik le imaan sprting

Imaan09 said...

napa laa aku baru perasan entry ni...
nasib bek laa ofis aku ni xde orang time ni, aku sorang je.. gelak2 cm org gila..terutama ayat lat dalam entry ni..rs nk berguling2 aku gelak..