Pages

Wednesday, November 21, 2012

Selamat Bertunang Adik 16112012

Last week balik kampung sempena adik bungsu saya bertunang.
Just buat kecil-kecilan disamping masjlis sarung cincin dan paginya majlis khatam al-quran.

So it's better layan gambar je.

Pagi, majlis khatam al-quran.
Ada jubah graduation oooo..


Sebenarnya saya baru tau camni rupanya majlis khatam al-quran kat kampung ni.



Lepas zohor, rombongan belah lelaki sampai.
Apa lagi, upacara sarung cincin lah.

Yang lelaki pun nak jugak sarung cincin.

Bakal total keluarga kecil kami.

Apalagi, yang lain tumpang bergambar lah kat pelamin nan indah ni.

Kami anak beranak tumpang ekcited.
Masa ni Awatif tido so xcukup korum.

Kami nan ber-3 beradik.
Semua sudah berkeluarga sendiri.




Ok fine, i mengaku yang I tumpang excited.


Bersama moyang Kaseh and Awatif.


Awatif baru bangun.


Closing.

Makcik suka pelamin ni.
Rasa berada di alam lain.
Heee.. Tu y makcik tumpang excited tu.


7 comments:

Nad @ MamaZN said...

canteknya pelamin!
canteknya bakal penganten!
(kakak pengantin pun cantek jugee =p)

Imaan09 said...

aduih.. canteknya cik ani.. yang comel pakai baju kurung rambut kinting tu pun cantek..

Fizah said...

serius cantek pelamin!! brp ringgit pasang wei?

Mama Lynd said...

Nad : kakak dia tumpang glamer.

Mama Lynd said...

Pijot : 400 siap dgb mekap. Cntik kan??!?

Mama Lynd said...

Lea : cik ani mak aku. Apasal lak mak aki y cntok?

Fizah said...

ada baju skali tak? dia cover melaka tak?