Pages

Tuesday, April 23, 2013

Blog HO Atau Campur Adukkan

Dilema.
2-3 menjak ni berkobar-kobar nak update pasal rumah.
And saya rasa dah dekat 2 minggu langsung takder pasal citer anak-anak.
Bukan apa gambar anak2 mostly kat HP so kabel kat rumah ni dah ilang.
Transfer pun kat opis tp lupa nak copy bawak balik.
Objektif asal blog Kasehku Hidupku ni adalah kisah anak-anak, keluarga n parenting.
Tapi kalau dah dekat 2 minggu xder update tak ke dah lari objective.
Nanti anak-anak baca blog dah hilang fokus plak, ni kisah kami anak-anak ke kisah rumah mama.

So i'm was thinking to create 1 lagi blog khas untuk Home Organising.
Mampukah saya manage?

Apa pendapat anda?





5 comments:

ch@ said...

kita ada dua blog Lynd, blogOren tu menyepi je, rasa nak tutup sebab kemalasan update, gmbr utk blog tu byk tapi dah lupa hendak cerita.

pendapat kita, campur je pastu Lynd labelkan, deco rmh bwh label Home Organizing, anak2/family bwh label anak-anak atau keluarga. Just opinion ;)

Fizah said...

Go get it girl...! InsyaAllah you can do it..support malaysian HO!! ;)

Hanie(SHMA) said...

better 1 blog jer kak

ryyhan kamarudin said...

Kita xmampu nk ada 2 blog ( penah ada pstu xblh handle)..

So stick je 1 blog tapi buh tag...mmg ada waktu asek citer rumah, ada waktu asek citer anak...nasibla ikut mood...janji ada update sket2

Fizah said...

huk huk...ramai sokong satu belog je...cuak plak ambe klu tak dpt manage 2 blog...huhu

btw lynd,klu rajen, ada masa jwbkan blk poll kat susunatursioca...pasal hr tu punya data da terdelete...sori dear hihu