Pages

Wednesday, April 24, 2013

Keputusan telah diambil..

Assalamualaikum rakan-rakan ku.
Ingat tak entry ini..
Pasal samada nak buat blog baru khas untuk Home Organising atau campur adukkan dengan blog Kasehku Hidupku ni.

Keputusanya......

Atas permintaan ramai..
Saya akan stick pada 1 blog ini sahaja.
Saya akan Label kan.

So ini juga announcement untuk anak-anak mama.
Nanti kalau nak tahu cerita family kita, anak-anak click je kat label yang berkaitan ye.
Mama tetap dedikasikan blog ni untuk anak-anak mama, tapi kisah-kisah Ho juga mengenai perjalanan hidup mama dalam menguruskan kamu sayang.
Dan ketahuilah sayang mama berkecimpung dalam dunia HO ini juga secara secara tak sengaja kerana kamu.
Mama cuba belajar bagaimana menguruskan kehidupan mama dalam menguruskan kamu.
Mama mahu yang terbaik untuk kamu sayang.

Ok.
Dah.. cukup warkah untuk anak-anak.
Ermmm.. saya selalu terfikir umur berapa nak anak-anak saya akan baca blog ni untuk mengikuti kisah hidup mereka.

Anyway terima kasih kepada yang beri pendapat dan pandangan pada entry yang lepas.
Saya sangat hargainya.

Saya juga harap saya akan terus bersemangat untuk organise hidup saya dan share dengan pembaca sekelian.
Biasanya saya eksited nak share compare to nak buat.
So disebabkan semangat nak share jadi saya kena la buat.
Tak gitu?

Ihiksss.. Anyway teruskan organise hidup anda.

5 comments:

Fizah said...

alaa takde kawan..apapun me wish u best.of.luck dear..! keep s.h.a.r.i.n.g...! =)

ch@ said...

Tetibakan...kita pun dh terjebak sama. Guaner ni. Teruskan je lynd, mu pasang 8 blog pun, i follow...;)

Mama Lynd said...

xper. impuan aku ttp sama. next nk buat ga jugak. ang ga ko enf hujung mei ke april

Mama Lynd said...

wahhh. tb2 semangat.. trima jasih ch@..

Fizah said...

eh apedaa ko tulih..susah nk fhm ni..kiki..ga aku due bile ke? end mei...pasal bg masa kat org nk kemas dan share...kang tak sempat, smua pun bizi...hee =)