Pages

Sunday, April 7, 2013

Sticky Post (Scroll Down For Latest Entry): Miniature Cute Watch GIVEAWAY!

Seperti yang di war-warkan dalam entry ini.
Sudah sampai masanya untuk saya "melepaskan" entry penyertaan.

Syarat-syarat Penyertaan :

DONE

2. Slogan
 "Saya suka baca tentang susunatur tapi tak suka tulis cerita sendiri kerana project saya tidak cukup sempurna untuk dikongsi seperti tiada lable dan tak menarik di dalam gambar, so cam segan la nak share. Kalau project yang complete saya suka share.

3. Kerjaya
Engineer

4. Cerita Organising yang saya suka.
Pasal dapur dan filing

5. Promote Kedai Susun Atur
Cer tengok kat side bar makcik

6. Gambar Organising kat rumah makcik.
(Gambar sendirik)


Spice Rack

7. Tag Sahabat


8. Kalau aku pandai buat, entry ni akan sticky mode untuk sementara waktu.
(makcik dah lama xbuat sticky post ni)

9. Jom ramai2 join dan lepas ni kita buat buat kominiti untuk Home Organising Mommies.



9 comments:

JaSSNaNi said...

kena tag la.. nak buat gak lah... :D

Fizah said...

i loikee! tahniah da siap tugasan!

itu ke rack yg baru belinya?

btw, me likey part wujudkan kominiti..idakler lone ranger kite yek? hihi

Mama Lynd said...

JaSSNaNi : Jom jom. Bina semangat untuk HO Mommies.

Mama Lynd said...

Pijot : Dah lama beli. Disebabkan kesihatan tak mengizinkan so rembat apa yang ada je.

~Leyyatasha~ said...

good luck mama lynd..!!~

Anna Da Lady said...

Maaf Lin and Fiza..eden tak dapat join lagi :) banyak komitmen yang perlukan perhatian..nanti2 ye :)

Imaan09 said...

adoi.. klu menang, sila share adiah dgn tukang beli rak gantung ikea tu.. (ada kaitan ke??)

Siti Rohayah said...

gud luck...semoga menang yek.. nak join gak tapi x de yg menarik la nak kongsi di rumah ni.. almaklum la tuan punya rumah ada penyakit "M"

just azura! said...

good luck! seronok kalau ada bekas ikea camni.. :)