Pages

Saturday, April 27, 2013

Cobaan Kaseh Ber "Gwiyomi"

Sekarang tengah trend Gwiyomi.
Macam-macam ada.
Tapi saya suka yang budak main gitar tu.
Cute yang real dan nampak sopan sikit.

Makcik pun gigih la tunjuk kat Kaseh.
salah x?
Erm.. zaman sekarang ni kan kalau ada fenomena baru mesti disusuli dengan cerita-cerita ada pengaruh tak elok la, menghina itu ini lah.
So saya dah go through maksud lagu ni dan saya rasa sesuai untuk kanak-kanak.
Ke ada cerita lain disebalik tu?

Anyway so far makcik rasa ok untuk kanak-kanak.

video

(Adakah gambar gelap? Amatur lagi nak upload video ni)

Awatif pun dah pandai dah tujuk 1 jari letak kat pipi.
Ihikss rasa nak geget.

kaseh lebih excited bahagian guitar je.
Samapi terbalik guitar tu.
Hiburan dari anak-anak untuk kami.
terima Kaseh anak-anak kerana menghiburkan mamam.
Love you my princess.

1 comment:

Fizah said...

haha..so cute..so funny...apaknya memula malas nk tgk .. last2 tergelak jugak..ha ha..