Pages

Friday, December 10, 2010

Dengan Ini Diumumkan

Secara tak sengaja terbagi tau kat N3 sebelum ni yang aku akan amik VSS.
Maksudnya perberhentian secara sukarela.
Company ni mmg buat tiap2 tahun.

Motif?
Ermmmm...
Malas nak huraikan.
Tapi taknak la orang anggap company kesayangan aku ni nak tutup.
Jangan salah paham ye.
Sebabnya dulu JVC Malaysia ni buat barang Audio dan Camcorder.
Tapi barang audio kurang jalan da kat sini so banyak la tenaga pekerja yang nak dikurangkan.
Sebab tu la dorang tawarkan VSS.

Untuk camcorder lak hasilnya masih masyukkk.
Tiap tahun ada je model baru.
Dan sekarang ni merupakan peak time untuk new model tahun depan.
JVC masih gah.
Aku sayang JVC ni.

Ni kali ke 2 aku apply.
1st dulu tak lpas.
Tapi kali ni Alhamdulillah mungkin rezeki Kaseh.

Bos dan rakan sekerja yang best.
Habis tu tapi kenapa ku amik VSS ni?

HIJRAH.
Itu lah sebabnya.
Nak mencabar diri.
Apa ku nak buat pasni?
Ermmmmm...
.
.
.
.
.
Menunaikan impian seorang bergelar ibu, wanita dan isteri.

Aku last day 23 Dec.
Tapi khidmatku masih diperlukan.
Sambung contract 1 bulan lagi.
Naik 4 Jan secara contract.

Debaran.
Debaran nak indipendent tanpa ikatan dengan mana2 pihak.
Mampu kah aku?
Hijrah.

Psssst : Mama lakukan ni untuk menjamin masa depan Kaseh dan nak bantu Papa.
Dan juga nak merealisasikan perjalanan impian mama dimasa depan.
I love you all...Mmmmuuaaaahhh..

4 comments:

Imaan09 said...

best of luck dear!

Anna Da Lady said...

I luv u too, Lynd..hehe...All da best dlm apa yang ko buat ye...

KasehKu said...

Terima Kaseh Kawan2. Tearsssss.

☆ ied_essur ☆ said...

berenti?
to become housewife 100%?
or further study?
or dapat keje baru?

hehe... byknye pertanyaan...
nnt story kat aku bile jumpe ok?