Pages

Thursday, December 9, 2010

Dup..Dup..Dup..

Tak leh pikir.
Sebab?
Lapar...
Hahahaha.
Lapar.
Tak sempat nak bekpes.
Nak kena iron baju en suami dulu pagi td.
Dia ada dinner malam ni kat putrajaya.
Tak bleh bwak family.
Habis tu ku nak bawak diri ke mana?
Hidup ku tak bermakna tanpa En Suami.
Lari umah mak mertua aku la.
Padan muke dia.
Spa suruh tinggal bini ngan anak.

Haaaaa.
Apa melalut ni?
Nak bgtau sebab iron bju En Suami so gerak keje lambat
so tak sempat bekpes.
Nak beli air kat vendor machine pun tak sempat.
Perut da menggelupur.
Di tambah lagi dengan beberapa problem yang nak kena pikir.
Tapi disebabkan lapar punyer pasal sume tak leh pikir.
Laparrrrr.
Grrrrrrrrrrr...

Antara problem nak kene pikir :
1. Nak kena g LHDN nak setelkan hal VSS aku ni.
2. Tangki air kat atas umah aku tu bocor so nak kena tutup paip kat luar.
So da seminggu aku tak masak untuk Kaseh.
3. Dok pikir apa la nasib aku pas berenti keje nnt.
4. Dok countdown hari terakhir aku kat sini.
5. Bos still kasi project nak kena hendle saat2 akhir ni camner nak focus.
7. Malam ni kami tinggal ber2 je. Papa balik lambat. Nak larikan diri rumah mertua ku la.
Tapi nak kena balik dulu kemas barang.
6. Lapar..Grrrrrrr...

Pssstt : Maaf ye Kaseh. Mama mmg camni. Kalau lapar mmg tak leh nak di tahan.
Hilang segala focus.
Dok terpikir, aku ni manja sangat ke. En Suami takder idupku tunggang langgang.
Lapar...Grrrrrr...

5 comments:

mimi said...

um... Biasala tu. kite pon x biasa kalo hubby xde. masih dalam proses pembelajaran. :) Chayok2x! =)

Anna Da Lady said...

Mek...mu dah nak berenti keje ye?Hmm, something happenned at JVC? aku pun tak boleh buat apa kalau lapo..hehe..Dan aku rasa aku pun jadi macam mu bila 'suami' ku tiada di sisi..HAHAHA

Anna Da Lady said...

Lagi satu, ku TAG ko ye..check out this link kalau sempat http://annadalady.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

Fizah said...

ada homework, kalu rajin buatla

nak benti keje ke? fully housewife kah lepas ni? mind sharing wif me..apepun, wish u best of luck!

KasehKu said...

Mimi : Tu la. Nak kena belajar jugak. Takut nanti time emergency kita y hilang arah.

Kam : Jawapannya ada di N3 selepas ini. "SUAMI"?

Fiza : Ku da tengok tapi tak sempat lagi nak buat. WAAA