Pages

Tuesday, December 21, 2010

FareWell Dinner..Nak G Ke ?

Huuuu.
Dilema tol.
Sok department buat dinner.
Tak bleh bawak family.
Waaa.
Dilema samada nak g ke tak.
Klu g means this is my first time stay away from my Kaseh without my husband at night.
Waaaa.
Dulu pernah la tinggal ngan MIL sbb g dinner company En Suami.
Tapi ni sorang.
Ouhhhh.
Nak g ke x?
Kalau tak g cam kurang sopan.
And plus this is the last time.
Waaa. Dilema.

Zaman Dolu2
Bye2 Uniform.
**Dulu masa awal2 rasa cam nurse hospital swasta je uniform ni**
Pikir2 dulu la. Sok buat keputusan,

2 comments:

umialya said...

x dpt bawa famili g x sonoknya tp kalu x g, mmg x kena tamb. pd bulan2 terakhir disini .

mimi said...

saya sokong kenyataan awak "kalo x pergi kurang sopan dan last time." ;)
So.. Saya vote pergi.
Saya pernah alami dilema ini..
Bukan selalu dan bukan lama pun kan.
Nanti balik mesti Kaseh menempel x habis bab rindu.
Hehehe... Adam camtula masa sy tinggal dia dan ayah pergi dinner co. ;)