Pages

Friday, December 3, 2010

Follower 30 - Perhatian Kepada Follower dan Silent Reader (Sticky)

Follower 30?
Ku tahu rumah keceq ku tak ramai follower.
1st entry ku 23 April 2010.
Sampai sekarang bila ku tengok bilangan follower ku tertulis 30.
Tapi bila ku check sebanarnya 28.
Sebab ada yang double follow dan 1 lagi aku sendiri.
So ku decide ku tunggu cukup 30 ku nak buat lucky draw untuk follower ku.
Tak kisah la samada ynag pernah lalu je ke atau selalu terjah N3 aku.

So sini ku listkan follower ku :


2- Srifairus Tiada Link

3- Rashliana Tiada Link


5 - Ainur_Insyirah - Tiada Link





10- Rodi_127 - Tiada Link

11- Hafiz dan Mawaddah - http://buatmuanakku.blogspot.com/


13 - Baincardin - http://www.baincardin.com/



16 - Sajirah Azlan - Tiada Link

17 - rose--{@ibuRafiq@}-- - http://rose-lina.blogspot.com/


19 - Normaliza@Chippo - http://chippoayang.blogspot.com/


21 - a-ann - Tiada Link


23 - Along Azrina - Tiada Link




27 - Ied84essur - Tiada Link

28 - Norlaili Salleh - Tiada Link

29 - Ibu_niyaz - http://dakapanrindu.blogspot.com/


Beberapa kategori akan ku buat :
Kategori 1. Pengkomen Pertama

Setelah N3 ini dipublish siapa yang komen pertama dia dikira pemenang.
Tak kisah la anda follower atau tidak.
Ini bagi menghargai silent reader.
Cepat222 Comment

2. Follower ke 30.

Juga bagi menghargai silent reader yang lupa untuk follow.
Kalau kategori pertama dan ke2 adalah orang yang sama salah 1 sahaja akan dikira.

3. Lucky Draw 30.
Bila follower ku cukup 30 ku akan buat 2 cabutan.

HADIAH
Belum decide lagi. Sebab ilham terjun camtu aje si ilham untuh hadiah belum terjun lagi.
Tunggguuu.
Tapi hadiah tak seberapa la.

Kenapa Angka 30?

1. 30 hari lagi En Husband celebrate besdaynya yang ke 30.
2. 30 je follower yang paling dekat. Nak tunggu 40 lambat sangat.
3. Ku bercadang nak buat GA untuk "sesuatu" so maybe pasni follower bertambah dan tak dapat nak kenalpasti follower GA atau follower perintis.

11 comments:

umialya said...

akak ke pengomen pertama.. bukan kot!!

baincardin said...

alamak!!!~ tak sempat nk jadi pengomen pertama! ngaangaaaa!!!~ ^_^'

KasehKu said...

TAHNIAH KAK TINI!!!
ANDA ADALAH PEMENANG KATOGORI PERTAMA.
Seronok saya. Senyum sampai ke telinga.
Terima Kaseh sebab sudi menjengah blog saya. Tahniah akak.

KasehKu said...

Baincardin : Takper. Ada 1 lagi peluang untuk lucky draw.

Fizah said...

hehe..apekah rajin bebenor kengkawanku membuat kontes ni..ku masuk kategori mana ni? "kawan yang kiut" takde ek? ekeke :P

KasehKu said...

Fizah : Saje menggembirakan hati sendiri dan menggembirakan hati orang lain.

ayu said...

alamak..tak sempat nak jd pengomen pertama..hehe..

Normaliza said...

Ala..takde ke hadiah utk follower ke -19? hehe..

KasehKu said...

Ayu : Tak per. Lain kali bleh cuba lagi.

Normaliza : Maner tau ada rezeki lucky draw

ima said...

alamak da ramai yg komen...i follower ke-5...nama i ima...ainur insyirah tu add email...heee..

Imaan09 said...

aku lambat g ofis..xaci..xaci..