Pages

Wednesday, November 10, 2010

Power Pumping

Apa la Pn Linda ni buat malam2 blum tido.
Ku tengah ber powerpumping.
Da 1 jam.
Sesi ke 3.
Hasil?
2 oz je.
B rasa penuh tapi susu xnak kuar.
Blum cukup relax kah?
Badan ku kompius kah?
Apsal la tuan aku ni mengepam lak time2 gini.
Wahan cik badan, I need more milk.
My cuty muty baby need my milk.
So please up up up the production.

Sok Kaseh checkup 8 bulan.
So tak la rushing sangat nak g keje.

En Suami tido berdengkur dengan hebatnya.
"Dia saaaangat menafikan y dia tido berdengkur"
Anak si permata hati tido dengan lenanya.
'Gerrrraaammm mama tengok"
Mau tak lena, malam ni pecah rekod panjat tangga samapi step y ke 6.
Biasa step ke 3.
pastu main buai2 dalam kain pelikat papa.
Siap hayun2 kaki lagi.
Nanti Kaseh besar sok mama tunjuk videonya eak.
Ingatkan mama eak nanti.

Segala khazanah dalam blog ni adalah untuk Kaseh.
Diari mama untuk Kaseh baca bila Kaseh besar sok.
Jika mama tak berkesempatan nak ceritakan sendiri,
mungkin blog ni la harta mama untuk Kaseh.

Mama sayang sanagt kat Kaseh n Papa.
Mmmmmuaaahhhh.

***Alamax.. Citer power pumping ntah ke mana citer Kaseh yang datang**
Dok tunggu next session jap lg.

4 comments:

CHeeSYaNa said...

chaiyo!! selamat berpower pumping! Ur let down reflex tak sampai le tu, sbb tu tak brapa nak kuar susu even breast keras... Oh, I can't remember the last time my breast keras... *sigh*

Imaan09 said...

best of luck!

Akma said...

salam.. saya pon tengah ada masalah susu sgt kurang .. stok tinggal satu hari je... nak tanya power pumping ni berapa lama nampak hasilnyer??

KasehKu said...

Saya buat power pumping bukan sekadar nk kumpul susu.
Masa sy mula2 buat hari tu, 2 jam sy buat tapi hasilnya tak smpi 2 oz pun.
Power pumping juga bertujuan untuk bg signal kat badan ya kita nak susu lebih.
So bila kita pam banyak so signal tu akan generate la.
Jangan nilai kejayaan power pumping tu dengan hasil susu terkumpul.
Selamat berjaya dan Allah sedang menguji kita.