Pages

Monday, April 25, 2011

Jom La Keluar Mama

Huhhh..
Kalau la Kaseh leh bercakap mesti itu yang dia nak bagitau.
"Jom la kita keluar"
Itu lah Kaseh di usia 13 bulan 3 minggu ni.
Tudung memang ku kena sorok.


Kalau tak ia akan jadi begini.

Dan berlaku la adegan kejar mengejar.
Dia akan suruh pakai tudung,
walaupun 2 tudung dia jumpa 2 lapis tudung juga la dia suruh pakai.

Pas pakai ingat da setel ke?

Dia akan dok depan pintu soh pakaikan kasut.
Kalau tak main beskal kat depan rumah,
dia celup tangan dalam kolam ikan pastu basuh muka.
Itu lah kaseh.
Kalau bukak gate lagi la.
Laju je dia tuju ke bumper depan rumah.
Suka dia naik turun bumper tu.
Tapi since ada kejadian orang y mencurigakan brenti depan rumah dulu mmg ak tak brani dok luar lama2 time tgahari.

So mmg tudung tu mmg tak leh letak sepah2.
Kalau Kaseh jumpa habis la.

Pssssttt : Gambar rumah bersepah ku nak lipat kain. Heheheh

5 comments:

umialya said...

tu tandanya Kaseh dah besar!!

ayu said...

sama la lynd..danial pun pantang nampak ayu pakai tudung..mesti nak ikut keluar punya walaupun pi buang sampah je..

mimi said...

Kaseh lagi power ar dah pandai naik beskal. Cayalah..
Pandainye dia... :)

EllyEllies said...

pakai tudung baru bleh kluar ye kaseh..bagus2..he

Anna Da Lady said...

hehe..anak kakngah aku lbh kurang camtu la..mai ptg je, terutama ujung mgu or cuti la, mesti asyik kata "jom, jom"..hahaha