Pages

Wednesday, April 6, 2011

Rupa Virus



Berkesinambungan dari N3 ini.
Mengenai virus.

**Klik untuk imej yang lebih besar**
So kawan2 jika anda menerima email seperti di atas,
tolong jangan buka.
Ia adalah virus yang sangat keji.
Takdernya Fedex atau DHL antar barang kalau kita tak pernah kasi alamat rumah kita kat sesapa untuk hantar barang.
Jangan tertipu apabila dikatakan attachment adalah tracking no parcel kita.

Harap disebarkan.

**Kalau sesapa yang tahu camner nak buat tolong bgtau eak sebab laptop ku da xleh fully format. Application untuk acces internet kena blok**

5 comments:

Imaan09 said...

thanks 4 sharing.. jahatnye ..dah nama pun virus..

Amy Syaquena said...

amy ada terima la tapi nasib baik la amy tak buka coz kalau ada email yang lain macam amy etrus delete je..

Kasehku said...

Imaan : Ada virus baik x eak?

Amy Syaquena : Tu la. Rasa cm ragu dan bukan tuju kat kita baik delate je.

nur said...

tq for sharing... akak pun rasa mcm pernah terima jugak email mcm ni, sib baik x open sbb rasa mcm x relevan jer

Kasehku said...

Nur : Mmg bijak. Rasa cam berkaitan sila ealakkan dari buka. Heee.