Pages

Sunday, February 12, 2012

Persiapan Berpantang - Tidak Mahu pikir panjang Lagi

2 perkara yang masih pending tentang persiapan bersalin adalah..

1. Set Berpantang.
Sori la kawan2 sekelian alam.
Masih berkira-kira.
Da bebarapa kali dok up and down kan pasal set bersalin ni.
Da merapu benda yang sama disini

Dengan ini ku da kasi deadline untuk diri sendiri.
My next check up will be 22 Feb which is during my 36 Weeks.
So.. the next week end which is 26 Feb will be the date of MUST BUY.
So.. Lepas tu da tak mau pikir2 lagi.

So at this moment the best offer is here.
So during that time kalau nasib tu masih menyebelahi ku, so rezeki tu kat situ la.
So at this moment still buat survey dan melayan hati yang dok berbelah bagi.

2. Chest Of Drawer for Kids
Pun still menunggu offer yang terbaik.
still buat research.
Tapi apa yang pasti deadline masih sama seperti diatas.
on 26 Feb is MUST BUY date.

Dan buat masa sekarang offer terbaik adalh kedai perabot sebelah petronas.
Beli baru lagi jiwa tenang, xpayah pikir pasal nak transport dan condition barang.
Pilih, Bayar dan tunggu dirumah.
Heeeee..

Barang2 lain macam tak menghantui hidup sanagt sbb budget tak besar.
So untuk semua persiapan dikatakan DONE.. ku kasi due date 4 March.

3 comments:

umialya said...

kejap je masa berlalu, tak lama lagi Kaseh dpt adik

umialya said...

kejap je masa berlalu, tak lama lagi Kaseh dpt adik

umialya said...

kejap je masa berlalu, tak lama lagi Kaseh dpt adik