Pages

Tuesday, January 17, 2012

Akhirnya Remove

Berat hati..
Selain kekangan mood..

Hati ini merasa berat untuk REMOVE icon Lilypie yang ini.

Hanya yang terbaik Untuk Kaseh..
Lilypie ni sepatutnya mama remove 4-5 bulan yang lepas.
**tak berapa ingat waktu yang tepat sbb kisah wean off rasa cm taknak disebut**

Tapi malam ni baru mama berjaya menguatkan hati dan minda.
Ni pun da puas mama tenung gambar ni.
Rasa berat hati nak remove tapi sememangnya tak layak da nak tempek kat blog ni.

Dan mama gantikan dengan ini.
Kaseh,
Mama sentiasa inginkan yang terbaik untuk anak-anak mama.
Hanya gambar yang ditukar tapi kasih sayang, cinta dan rindu mama tak pernah berubah.
Kaseh tetap Kaseh yang sama dari saat Kaseh berada didalam rahim mama,
sampai lah ke saat ini.
Tiada galang ganti.
Tiada tukaran yang senilai dengan Kaseh Melissa Lyana..

Hak breastfeeding Kaseh mungkin setakat ini.
Tapi percaya lah sayang dan mama yakin Kaseh akan mengerti 1 masa nanti.

2 comments:

Amiizaa2001 said...

alhamdullilah kaseh dapat menyusu mama lama:)

nur said...

Insya Allah kaseh akan faham... kaseh faham yang mama dia dah cuba yang sebaik mungkin... cool yer mama :)