Pages

Thursday, January 19, 2012

Set Bersalin

Antara persiapan yang agak mendilemakan saat ini adalah pemilihan set bersalin.
Dilema sekarang antara

Set Bersalin Amway


Dan Set Bersalin NR


Ku listkan perbandingan antara 2 product ni.

HARGA
Amway : RM 293
NR : RM 300


KANDUNGAN
Amway
1. Herba Pembersih Wanita
2. Herba Mandian
3. Campuran Peramping perut
4. Minyak Urut Herba
5. Campuran Penghangat Badan
6. Pilis
7. Minyak Bayi
8. Teh Herba
9. Pil (2 Jenis)
10. Bengkung.

Komen:
Semua sudah dipaket 2o. So semuanya hanya untuk 20 hari sahaja ke?
Pil Amway boleh dimakan ke even anak ada jaundis?
Ada bengkung bengkung skali.

NR
1. Phytonatal - Pil
2. Uncang Cuci
3. Akar Herbanika
4. Herbanika Barut
5. Krim Barut
6. Herbanika Lulur

Komen:
Semestinya mahal dan 10 paket sahaja.
Takda Bengkung.
Even kalau pilih nak minyak herbanika, pil dan krim barut sahaja harganya dah RM250.
Nak kena beli lagi barut RM 50 so total RM 300 jugak.
Xder pilis.
Tapi pil sangat sesuai untuk orang yang sembelit dan even anak jaundis pun still bleh makan lagi.
Reviewnya mmg superb tapi harganya pun superb jugak la.

Objective :
Set yang praktikal.
Boleh diambil walaupun baby jaundis.
Penggunaan dalam masa yang panjang.
Berkesan mencegah sembelit (masalah utama ku masa 1st baby dulu)
Harga yang berbaloi.


Action Plan :
Check Review untuk AMWAY

5 comments:

Imaan09 said...

Testing..testing..!
Eh boleh jaa..siap bleh komen lg ni

CHeeSYaNa said...

Dear, utk NR, bleh dapat murah if u purchase from the website.. masuk http://www.nr4u.com.my, register online (RM1 je).. mmg ada diskaun.. nak lagik best tunggu time celebration apa2 ke.. dulu i purchase with 20% discount:)So, dapat RM240 jerk

umialya said...

testing2

ok Lynd.. boleh masuk daa, huissss kemain lagi upah 'pengawal' jaga rumah ni, kemain susah lagi, hihihi..

Kasehku said...

Kak Tini and Lea : Terima kasih atas kerja sama anda.

Yana : Ada jugak kat NR2u tu. sangat berkenan dengan pil phytonatal tu sbb bleh makan even anak joundis dan dpt mengelakkan sembelit. Btul gak org ckp barang baik kena bayar lebih.. huuu

Em's Family said...

Salam
you dah dapat ke set bersalin Amway?

kalau belum, I ade jual set bersalin Amway and the price lower than you mentioned :)

ok, ape2 boleh email i di www.emmira.blogspot.com

Terima kasih
Amira