Pages

Monday, January 23, 2012

Nak Ini..

Antara dilema Mama..
Pemilihan storage untuk menjadi ibu beranak 2 nanti.
Ingat nak storage begini sahaja.
Yang boleh didapati dengan harga RM 30 - 60.
Tapi nak cari yang ada ciri2 anak-anak la.
Tapi dalam coti ni ku melaksanakan project Organising ku ini
**Nanti ku upadate**
Ku rasa cam Ermmmm tak sesuai.
Sebab nanti banyak sangat movement.
Salah satu ciri organising yang bagus adalah..
Untuk 1 task kita tidak perlu banyak bergerak sebab sume sudah lengkap tersusun di satu tempat.

So storage yang paling sesuai yang ku idamkan adalah..

Ciri-ciri yang terdapat di almari ini adalah :
1. Ada space untuk ku parking bag nursery.
2. Bleh susun pampers dalam salah 1 drawer.
3. Bleh muat baju Kaseh skli.

Sekarang punyer kaedah storage mempunyai ciri2 diatas tapi untuk anak sorang boleh la.
Anak 2 cmaner ku nak susun bakul banyak2.

**Ilham dari N3 Imaan09 yang mendapat kebanyakkan barang dapat di Mudah.my so ku pun mencoba nasib. Masih menunggu orang diatas memberi jawapan. Sms dulu sebab sbb da tengah malam. Pagi sok call. Harap Ada rezeki. Ada sesapa nak let go disini?** Hehehe




2 comments:

Imaan09 said...

cek lind..tgk lantai gambar tu..be noted bahawasanya lebarnya hanya 2kaki aku rasa tu.. klu ko rs nak besar tu, tepon laa pg sok..good luck!

Kasehku said...

Sangat dasat pemerhatian ko. Wokez. nanti ku kompomkan. Tak terpikir pn psal ukuran.