Pages

Monday, March 26, 2012

Weekend Kami

Dalam mode menunggu.
Saje la nak update weekend kami anak beranak.

Takde buat apa pun. Tercongok je kat rumah.
Kaseh tolong papa basuh kete.

 Stretching Dulu..

 Tengok dulu papa buat camner..
 Ok.. Paham..

 Gosok2..

**Kaseh memang pakai skaf rambut mmg terbalik camtu..**

Pastu g kacau En Pish..


 En Pish ni kalau da tersodok2 camni memang nak makan la..

 Pish.. Akan Oti ni.. Epat 
(Fish.. Makan roti ni.. Cepat)
** Skrip sebenar bukan rekaan**



 Da kenyang.. En Pish Sume lari menyorok bawah batu..
En Pish takut Kaseh.

 Ane pish ni..

Da pegang camera..
Mama snap gambar pokok bunga ros y nenek belikan untuk mama.



Bau Wangiiii.. Best...

Da lama nak tapi papa cakap susah nak jaga.
Nenek terdengar.. nenek belikan la.
Nenek kata hadiah..
Heeee...
Search jugak kat tenet kaedah penjagaan.
Tak tau la menjadi ke tak.
kalau OK.. Nak beli lagi.
Rm 10 hengget je 1 pasu..

Ok..
Sambung tunggu adik baby keluar..

4 comments:

ayu said...

Cantiknya rambut kaseh

Anonymous said...

ala..coeminya kaseh pakai cekak terbalik camtu :) weh, cantiknya and bersihnya ko nyer 'kolam ikan' tu..rajin ko menjaga ye...hehe...kongsi tips_KAM

Mama Lynd said...

Ayu : Rambut tak berapa nak subur. Sib baik kerenteng je klu tak nmpk kulit kepla.

Mama Lynd said...

Kam : As long as tak kna direct ke matahari kolam tu akn bersih lama la klu tak senang berlumut.