Pages

Friday, July 23, 2010

Hari Ini Hari Jumaat..

Memandangkan hari ni aku terbertapa kat opis..
(Supplier delay production tetiba je)
Banyak masa dihabiskan berblog walking..
Ermmmm....
Ermmmm........
Buat ku banyak berpikirrrrrrrr.
.
.
.
.
.
Pasal apa?
.
.
.
.
I need to do something
.
.
.
.
Tutup.
.
.
.
Dapat lak citer yang srg mmb aku kat opis ni dapat keje lain.
Waaaaaaaaaa
Dia best pren aku kat opis ni.
Rakan seumur..Sebaya..Sebowling (Time bujang dulu slalu main bowling ngan dia)
Ermmm...
Buat ku terpikir nak cari keje lain gak..
I need changes.
Tapi aku suke keje kat sini.
Bos yang tak amik tau hal orang (kdg2 menyusahkan jgak)
Leader yang sporting.
Member jantan yang sempoi. (Wlupun kedekut)
Member pompuan yang best.
Bidang keje yang takder la pressure maner pun.
Bleh kuar sesuka ati tanpa syak wasangka.
Sesi mengepam yang tiada batas.
Apa lagi yang ku mau...?
.
.
.
.
Tapi tu la..
Tiba2 je rasa cam nak perubahan.
Nak bertukar angin.
Erm...
Nak kuar dari zone selesa ni.
.
.
.
Waaaaa.. Majinta..
Ko buat aku jiwa kacau disaat aku menghayati hari jumaat yang indah ni.
Dimana aku setahun akan datang.....?????

4 comments:

Anna Da Lady said...

Mama Kaseh...akupun pernah rasa seperti apa yang ko rasa, cuma berbeza situasi dan keadaan...bila ada orang yang rapat dengan kita telah beralih angin, kita mula rasa cemas dan insecure..mulala nak mencari alasan untuk berubah angin jugak..tapi, macam yang ko cakap dalam entry ni, ayat2 tu menggambarkan sebenarnya keadaan di current workplace skang Okey dan memuaskan...so, kenapa hendak beralih angin lagi?..but, jika ko dapat kerja da suasana kerja yg ko yakin ia lebih baik, aku sokong Mama Kaseh

Imaan09 said...

ntah..wokey apa..ko sorang ja kawan aku y still enjinniaya.. menten aa beb..bangga aku..kehkeh..apa kesss..??

mama zharfan said...

salam ziarah dari Nottingham UK...ur blog is so nice :)

KasehKu said...

Kamala : Ermmm.... Ntah la. Rasa nak berubah and need some improvement in term of satisfaction and "financial" maybe.

Imaan09 : Enjen naya tetap enjen naya. Tapi tempat je nak bertukar.

Mama Zharfan : Terima kaseh sbb singgah diblog yang kerdil ni.