Pages

Thursday, July 8, 2010

Manusia mudah lupa

Sejak aku menjoingkan diri dlm dunia blog ni..
Apa yang aku perasan..
Aku mudah lupa..
Lupa Apa?
.
.
.
.
.
.
LUPA YANG AKU NI BANYAK KEJE!!!!
Klu tercongok depan pc ni mmg xder keje lain.
menjenguk blog orang dan blog sendri.
Klu kena g supplier ok la
Tapi bila tang nak kena buat report mmg la faul.
Buka report 5 mint
Bukak blog setengah jam.
Kadang2 rasa cam nak block je tenet kat pc ni.
Heheheheh
Sapa yang salah?
Dulu tak tenet komplen.
Skrg da ada tenet alpa.
Pn lindut ni betul la.
Oleh itu...
Hari ni punya countermeasure, aku nak listkan apa keje yang aku kena buat..
Supaya bila aku bukak blog je.. terbaca je..
Harap2 bleh kembali ke pangkal jalan..
Kalau orang taknak baca bior aku baca sendiri..
List keje Pn LinDut yang still pending
1. Report and Jig Summary
2. Packaging Status and Summary
3. Sample Run Arrangement for new method of packaging
- Ask supplier to check delivery schedule (Complete)
- Confirm date for production
4. PP2 assembly schedule
5. Checking point meeting with incoming
6. Discuss with designer regarding on DF Tape at Cover LCD
7. Process checking for PP1 problem.
8. Checking WI and SOP for PP2
9. G KWSP (Hehehe- Bleh masuk skli x?)
10. Ngepam (Da kol 9 lbh ni blum pam lg)
11. Anto borang detail Kaseh kat HR
Sedar lah yang anda banyak keje.. Kembalilah ke pangkal jalan..
Atau anda mahu bos anda akan cakap "BOLEH JALAN DAAAA"

5 comments:

Anna Da Lady said...

hehe...tau takpe...Ibu Kaseh, aku rasa ramai lagi yang sama dgn ko..mcm aku..pantang ada tenet je, tgok pc, on blog..hehe...

Imaan09 said...

haha..xpe, aku ttp bangga ada kawan jd enjinnye..bz..pengepam tegar..ibu mithali.. jdkan blogging sbg menda y merelekkan..tp berpada2..jgn block trus lak!!chaiyyukkk..

KasehKu said...

Sampai ke saat skrg aku blom bleh tukar status complete walaupun 1 task.
Sapa yang salah?

mummy alesya said...

hehehhe....standard

umialya said...

samalah akak, blogger tegar tp kt umah je.. hehe