Pages

Wednesday, July 28, 2010

Pam..Pam..Pam

Aduhai..
2-3 menjak ni jadul mengepam ku da lari.
Asik skip je.
Bz la yang disalahkan.
Hasil pun terasa merudum.
Badan pun da rasa lain.
Dulu kalau malam Kaseh lambat bangun nenen, mesti rasa bengkaknya.
Sekarang, bangun kol 4 pun cam lembik je lagi 2-2 belah.
Kat opis pam 2x je.
Kat rumah mintak mangap la.
Konon2 da pakai s3 rajin la nak ngepam, xdernya.
Cam biasa la alasan yang dicreate untuk membantutkan apa yang patut dibuat.
Jadual mengepam yang PATUT aku ikut :
9.00 am
11.00 am
1.30 pm
3.30 pm
11.00 pm

Cik Lynd, kembali ke pangkal jalan.
Kuatkan semangat anda.
Perjuangan mesti diteruskan!!!!
Ganbatte Lynd!!!!

4 comments:

Imaan09 said...

come on babe.. ada menda y xleh di undo bila dah jadi..!! ganbatte..

ayu said...

wahhhh..dah dapat s3 yeah..
tahniah..tahniah...
btw, betul kata lea, benda dah lepas jgn renungkan..fikir hal akan dtg ni..
mcm ni la, try adjust time pam bila time bulan puasa nnt...dari 2 kali ---> 3 kali plak ye...
kat rumah plak, cuba2 je la cari masa terluang ye..^_^

KasehKu said...

Terima kaseh kawanzzzz.
Best tol ada pembakr semangat ni.

umialya said...

lynd
akakpn sama, bz sgt2 'lo ni', jadual ngpm dah lari jauh..