Pages

Friday, July 9, 2010

Mama.. Saya Lapar - Review

Selonot aku nak review buku ni.
Nak kasi markah?
Ermm.. 9 /10 kot.
Aku tak penah lg beli buku parenting gini so xbleh nak bench mark lg la.
Komen?
Best.
Bahasa yang senang. Tulisan yang besar. Kertas yang berkualiti. Harga yang murah RM19.90.
Gambar yang berwarna warni.
Content?
Basic of getting start to give solid food to our baby.
Camner nak melayan keranah anak2 time makan.
Ada 1 kisah dalam tu pasal camner ibu kepada 6 org anak bleh ajar anak2 bila nak makan kena duduk elok2 dan ramai2 makan sama2.
Ada resepi.
Cerita pasal susu ibu.
Pasal camner nak menghadapi anak2 yang sakit.
Best la.
Bahasa yang senang dan tak boring.
Membuat ku rasa nak cari buku2 parenting lg.
Jom2 cari dan baca beramai2.

4 comments:

Anna Da Lady said...

hehe..aku ada baca benda ni kat satu blog orang..bagusnya wardina ni berkongsi ilmu..nanti aku pun nak beli..hehe

umialya said...

bagus beli buku buku parenting gini..

nur said...

tq for sharing... boleh masuk dalam list bulan depan ni :)

ayu said...

dah beli ekkkk...
bestnya...

ni nak kena rembat gak niiiiii