Pages

Thursday, June 10, 2010

"Ibu.. Esok Bawak Susu Lebih Skit Ye"

Haaa..
Itu la ayat yang dikuarkan oleh Umi Aidah.
Pemilik nursery Kaseh.
Erm...
Anak mama da kuat nenen.
Dari 15 Oz ke 18 Oz.
Mama kena keje keras lagi.
Baru je baca kat si.com thread lama2 punya.
Katanya air longan kering dapat tambah susu.
Nak try la.
Gi giant ke tesco ke malam ni jap.

Doakan mama Kaseh..

6 comments:

ayu said...

all the best lynd...
salah satu cara, maybe lynd boleh cuba buat power pumping...

boleh taip kat SI.com "power pumping"
n boleh refer di sana (kena rajin2 baca setiap page ye..ayu pun ada post ttg PP kat thread tu)

atau, nak lagi senang, refer kat blog umialya @ kak tini..
taip juga power pumping atau tgk kat label power pumping...tengok kak tini buat mcm mana ye..

sori, ayu mmg nak terangkan mcm mana PP ni, tapi tgh bz skeet ni..ada masa ayu kasi link kat sini ye..^_^

Anna Da Lady said...

hmm..chaiyok lyn

umialya said...

patut le tergerak je ati nak mai sini, rupanya ayu dok sebut2..

betul lyn kata ayu, cuba wat PP.. mgkn boleh mmbntu & boleh rujuk sini juga, penglmn akak..

http://mimialya.blogspot.com/search/label/Power%20Pumping

Imaan09 said...

haaaa..!itu kaseh kasehan sudah menunjukkan belangnye..jaga laa ko!

KasehKu said...

Terima Kasih kawan2 yang banyak support.
Tanpa kalian sapa lah aku..
Touching habes ni. Hohoho..

ayu said...

hehe...
kak tini,

sharing is caring...