Pages

Friday, June 4, 2010

Weekend Plan

Hoooo...
Sok Coti..
Macam2 yang ada kat kepala aku ni apa nak buat sok.
Errmmm... Ku listkan
  1. Kemas Cabinet Dapur - Bersepah benor, nak cari barang pun tak jumpa tak 5S lgsg
  2. Nak kemas bilik atas - Ari tu adik ku datang, tilam yang da bukak blum kemas pun lg.
  3. Kemas stor bawah - Da macam apa ntah. Tempat sidai baju da runtuh so baju sume bergelimpangan.
  4. Kemas almari Kaseh - Nak kena pilih baju yang leh pakai ngan tak leh pakai
  5. Tanam pokok serai - Kena g amik anak kat umah mak dulu la ni. Nak masak susah xder kat umah.
  6. Filing Doc - Slip gaji, bil dan macam2 lg bersepah. Nak kena filing dulu la.
  7. Masak resepi yang baru Copy. Hahahah
  8. Masak barli - Da seminggu beli barli organic kat tesco tapi nape ntah dok simpan je dia tak jadi air dengan sendirinya.
  9. Susun stok EBM Kaseh ikut date. Ingat nak hbskan stok bln 4 dlu. Stok bulan 6 da nak masuk ni.
  10. Beli hadiah Faris!!! Wife dia da nak hbs pantang hadiah blum beli. Dia nak set cooler bag. Nak g cari kat LittleWhiz la. Murah and dekat je nagn rumah.

Tak tau la tercapai ke tak. Nama pun plan kan??

2 comments:

Imaan09 said...

Good Luck, dear..
p/s - littlewhiz stil on sale rasanyee.. mid year sale..

ayu said...

wahhhh..byknya tugas yang "bakal" menanti..hehe