Pages

Wednesday, June 2, 2010

Tag?? Apa tu??

Hohohooo.

Bila aku kena tag, aku kena jawab la eak Imaan 09?

Buat je la eak.

Hohohooo.

1. Apa yang anda buat bila dapat tahu member anda tikam anda dari belakang?
Ermm..Terpikir apa salah aku? Tuhan ciptakan manusia bermacam jenis dan macam ni ada ke? Apa nak buat? Buat tak tau je la.

2. 6 orang di hati anda...
1 - Kaseh Melissa Lyana
2 - Mohd Ridho
3 - Nooriani Abu Bakar
4 - Nurul Azwani Mohd Ridzuan
5 - Wak Moh and Family
6 - Zaliha Zarif Imaan

3. Anda rasa anda comel?
Semestinya tidak!!! Jerawat ku yang subur menjejaskan segala2nya.

4. Single or taken?
Semestinya officially taken for 1 Year already loooo..

5. Blog yang anda suka
Kawan2 seperjungan dalam penyusuan ibu, mommies berkejaya dan berjaya..

6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Of course NOT. Sebabnya suami kesayanagku itu g keje lambat. Ku da g keje dia baru bangun. So dia cakap tak payah kemas nnt malam nak tido sepah lagi (T_T)m

7. Lagu terakhir yang anda dengar..
For the rest of my life by Maher Zain.. dengar kat blog Imaan 09. Da download MP3 time rehat td dgr lg. Best loooo.

8. Last text message
Dari Imaan 09 sebab aku tanya "kalu kena tag nak kena buat apa?"
Alamak kantoi yang aku tak tau!!!!

9. Last phone call
Call opismate. Kata ada meeting ngan supplier tapi aku cari takder pun. Ropanya drg tukar port.

10. Hari terakhir anda menangis
Last 2 week sbb kena prank ngan opis mate (gelak sambil nanges) Tu la kacau org lagi org kenakan kita balik. Hamik kat diri ku...

11. 5 favourite colour
- Coklat
- Grey
- Peach (Betul ke eje ni?)
- Hijau Pucuk Pisang
- Putih

12. Orang terakhir YM
Rakan JKMB ku..Baie

13. Game paling anda suka.
Spider Solitere

14. Apa perasaan anda menjawab tag ini?
Kelako.. Den tak ponah jawab soklan cam gini.

15. Anda rasa tag ini
Daboomm

16. Tag lagi 10 orang....
Tak der la. Takkan la den nak tag Imaan 09 tu balik.

2 comments:

Imaan09 said...

kehkehkeh..
Mula2 aku baca 6org di hatiku tu, y No.3 tu..aku tertanya2.."eh, bila lak ko ada adik or kakak y aku xtau..apppaaala lea..

erm, aku tgh mintak kebenaran kt someone utk link ke 1 video sedih kt blog dia..klu dia benarkan, nnt ak kasi ko tgk..mesti ko nangesss..zarip pun sedih tgk..kui3

KasehKu said...

Hohohooo
Mak dan ayah aku la.
Sila2 aku tnggu link ko..