Pages

Wednesday, June 30, 2010

Kaseh dan Sampan

Sejak dak pandai meniarap ni Kaseh suke buat aksi sampan
Aksi sampan?
Hehehe..
Camner tu?



Bila meniarap Kaseh akan angkat badan dia ngan tangan.

Pastu dia lepaskan tangan sambil kaki dijongketkan ke atas.
So dia akan stand with her stomach.

Pastu mesti la dia akan tergolek depan belakang.

Macam sampan kat atas air.

Bleh bayang tak?

Itu lah Kaseh Melissa Lyana.



6 comments:

Normaliza said...

Comelnyer kaseh..nanti dia dah laju mendayung, tak terlarat ibu dia nak kejar..hehe

KasehKu said...

Tu la.
Macam2 aksi lagi la pasni.

Imaan09 said...

lynd!aku tag ko utk join contest..tp date line ariniii..huhuuu..copat2..

tomeinyaaa kaseh!

mummy alesya said...

sama cam alesya...dia pun cam kaseh gak cuma skang dah bleh reverse ke bekalang skit2...
comei kaseh

Anna Da Lady said...

hehe...hai, kaseh..kecik2 dah mendayung sampan yerk..hehe..ikut ibu nya la tu ye...huhu

umialya said...

kaseh, kaseh!! dayung, jgn x dayung, tengok tu, makin maju ke depan..