Pages

Wednesday, June 2, 2010

Let Down Reflex and Me

Memandangkan 2 sahabatku da bercerita pasal LDR masing2.
Umialya dan Imaan 09 ada version masing2.
Begitu jga aku yang kerdil ini.
Klu bab LDR, aku mmg senang dapat TETAPI, sekali for each session.
Kagum ku bila ada ibu2 y bleh dapat "karen" tu more than once.
LDR pada ku rasa cam karen kat B.

Bila aku start pump je after few minutes mesti karen tu datang.
Mmg best la time tu.
Tapi bila switch to next B karen tu tak dtg.
So hasilnya kureng la.
Bleh bleh dapt 1/3 je dari B yang first.
B rasa penuh tapi pump tak kuar.

Soooo, apa yang aku buat,
klu 1st session start ngan B kanan,
next session aku akan start ngan B kiri.
So 2 2 akan dapat let down tapi session lain2 la.
Gap for each session around 1 hour.

Masa pam tu ada gak lak urut, tapi tak rasa la karen tu.

Erm...Nak try la petua sahabat2 yang gentel N tu.
Maner tau berkesan.
Tapi...
Tak rasa cam geli2 ke?
Hohohooooo

3 comments:

Imaan09 said...

xoxoxo..rs geli tu laa y menimbulkan LDR!

umialya said...

akak ingat nak cuba gak petua ayu bg.. tp tu le, takut 'geli' lak.. hehe

ummu humaira said...

salam ziarah, jom jimat dengan pemaikaian cloth diapers, corak yg cute, murah, mesra alam. Pastinya berbaloi-baloi!